Strony
Czerwiec 2018
P W Ś C P S N
« Sty    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Polecamy
  • Wynajmowanie autokaru na ślubWynajmowanie autokaru na ślub
    Każdy z nas ma w swoim życiu bardzo szczególny dzień kiedy to wchodzi na zupełnie nową drogę swojego życia. Bardzo trudno jest tak naprawdę zdecydować się na sam ślub w …
  • Zadbaj o samochódZadbaj o samochód
    Doskonale wiemy o tym, że w obecnych czasach może prowadzić naprawdę bardzo komfortowe życie. Niejednokrotnie dochodzi do tego, że bardzo wiele ludzi nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, że …
  • Transport miejskiTransport miejski
    Bardzo ważne jest zapewnienie ludziom w dużych miastach możliwości transportu do różnych miejsc. Warto jest się zastanowić nad tym, aby posiadało się możliwość dojechania do każdego zakątka miasta oraz do …

postheadericon Kruche ciasteczka

Każdy uwielbia kruche małe ciasteczka a jeszcze jak są one robione domowym sposobem to już palce lizać. Ciasteczka umie chyba robić każda gospodyni domowa, robi się praktycznie z niczego, potrzeba maki, jaka, cukru i można według uznania dodać dodatki jakie się chce według naszego upodobania. Kulinarne wypieki stały się tak bardzo modne i popularne, że już każdy z nas sam piecze sobie takie ciasteczka w domu. Kiedy przyjdzie sobota i mamy trochę więcej czasu to wyciągamy potrzebne produkty i sami sobie je robimy. Jest to szybka praca aczkolwiek kiedy robimy je z jakimiś dodatkami lub wykrawamy z foremek to na pewno będzie to praca bardziej precyzyjna. Bardzo modnym i często stosowana metodą jest pieczenie małych kruchych ciasteczek na wesela, nie ma nic lepszego jak te właśnie domowej roboty małe, kruche o różnych smakach ciasteczka weselne. Wiadomo, że potrzebne wtedy wiele rąk do pracy ale to wszystko da się zrobić. Ciasteczka kruche na wesele są można by powiedzieć tradycją już od wielu lat i nikt nie wyobraża sobie tego wspaniałego dnia bez pieczonych kruchych ciasteczek domowej roboty. Warto wspomnieć że jest bardzo wiele różnego rodzaju przepisów za mieszczonych w książkach kulinarnych.

Leave a Reply